Over BloemenInterieur

Welkom op de website van BloemenInterieur! Indien u op zoek bent naar een bloemenwinkel in Hank of Raamsdonkveer, bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Wij hebben BloemenInterieur in 2017 opgericht, met een eerste winkel in Raamsdonksveer. Sinds 2019 zijn wij ook gevestigd in Hank. Wij hebben als doel uw woning weer helemaal op te fleuren. Wij leveren te allen tijde producten van hoogstaande kwaliteit en verkopen enkel verse bloemen. 

Bloemist in Hank en Raamsdonkveer

De klant staat bij ons centraal, laat daarom gerust uw wensen aan ons weten. Wij spelen namelijk graag in op uw wensen zodat wij u de meest geschikte bloemen kunnen leveren.

BloemenInterieur is als bloemist in Hank erg flexibel en heeft scherp geprijsde producten in het assortiment. U kunt bij ons terecht voor: bloemen, rouwboeketten, trouwboeketten, woondecoratie en zakelijke boeketten. Meer over zakelijk bestellen.

Bezorgen bloemen in regio Hank 

BloemenInterieur bezorgt in Raamsdonkveer, Hank, Dussen, Meeuwen, Eethen, Wijk en Aalburg, Veen, Andel, Almkerk, Kille Nieuwendijk en Werkendam. 

Direct bestellen


Wij hebben als doel uw woning helemaal op te fleuren!

Bloemwerk

Voor geboorteboeketten, rouwwerk, luxe boeketten, rozen, trouwboeketten et cetera ben je op het juiste adres

Cadeau-artikelen

Denk bijvoorbeeld aan trendy kaarsen van WoodWick, Apsley & Company en Bridge Water.

Workshops

Wij kunnen diverse soorten workshops op maat samenstellen.